Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Beszélgetés Mészáros Imrével,
  2007-03-11 16:34:02, vasárnap
 
  A Gój Motorosok (,,...az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő egyesületünk képes és híve a békés egymás mellett élésnek.")


2007.03.11.
Beszélgetés Mészáros Imrével, a Gój Motorosok Egyesületének elnökével...

Egyre többen ismerik és szeretik őket. A közvélemény egy olyan jelenségnek tartja a Gój motorosok kialakuló társadalmát, ami mindenképpen a nemzeti hovatartozást tartja elsődlegesen szem előtt. Összetartásuk, élet és világszemléletük, nemzetszeretetük, figyelemreméltó és követendő. Néhány szociálliberális beállítottságú médium mégis radikális szervezetként igyekszik feltüntetni a törvényesen bejegyzett egyesületet...

- Mit takar maga a Gój szó?
- Raj Tamás rabbit idézve, nem kirekesztő, nem pejoratív, többek közt európai keresztényt is jelent. Tehát a névválasztáskor szakítottunk a megszokott motoros Mc-k amerikai neveket választókkal és világossá tettük, hogy kik is a kirekesztők valójában. Igyekeztünk a Gój név választásával bebizonyítani, hogy az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő egyesületünk képes és híve a békés egymás mellett élésnek.
- Milyen céllal alakult az egyesület?
- Az alapítói okiratban lefektetett céljaink véleményem szerint nemes és világos megfogalmazást tükröznek. Ápolni kívánjuk a szakrális helyeinket és a motoros túrák keretében, azokat meglátogatjuk időközönként, ahol újabb barátokra és szimpatizánsokra találunk és ebben a közösségben jól érezzük magunkat.
- Neves személyiségek támogatnak benneteket, kik ők valójában?
- Az egyesületnek tagja Koltay Gergely a Kormorán zenekarból, Nagy Feró, Tátrai Tibor zenészek, valamint tiszteletbeli elnökünk, Lázár Vilmos többszörös fogathajtó világbajnok, Támogatóink közt sok a neves személyiség, Dörner György nevét mindenképpen kiemelném, hiszen ő a kezdetektől fogva támogatja egyesületünket, és sokat túrázik, motorozik velünk.
- A közvélemény többsége elismerően beszél rólatok, és vannak, akik támadnak benneteket. Beszélnél erről?
- 2006. október 23. után a baloldali média teljes arzenálja nekünk esett, de visszavertünk minden hazug és aljas támadásaikat. Az ATV, a Heti Hetes és számos napilap megkövetett bennünket, egyedül a TV-2 és György Péter esztéta nem tette meg, ezért kénytelenek voltunk bírósághoz fordulni. Továbbá számos ultra-liberális és szélsőbalos névtelen személy teszi meg napról - napra, de örömmel mondhatom, fogyóban vannak, csak egy udvari bolondunk van rendszeresen, aki a fórumunkon próbálja kiélni kisebbségérzését.
- Van egy reprezentatív honlapotok. Kik látogatják a lapot és mennyi a látogatók száma?
- Nagy örömömre sok hazafias érzelmű intelligens ember, és van - igaz nem sok normális baloldali is, akikkel kulturáltan vitatkozunk, de sajnos vannak szélsőségesek is bal - jobboldali egyaránt, valamint örömmel tapasztalom, hogy növekszik az olvasói táborunk, mivel naponta az olvasók száma a nyolc - tízezret is meghaladja.
- Szervezetten jól működő programjaitok vannak. Ezeket helyhez kötötten, vagy több helyszínen tartjátok?
- Igen, az egyik fő jellemzőnk a szervezetség és rend szeretete, már csak azért is mert a motorozás nagyon veszélyes üzem. Két állandó helyünk van, ahol egy évben kétszer közgyűlést tartunk az egyik a Lázár Lovas-park, a másik a Margitkert vendéglő. Túráinkat a vezetőséggel egyeztetve, mindig előre kiírjuk: www.gojmotorosok.hu jövőbeni túrák rovatban bárki tájékozódhat, és szívesen látjuk erre a vendég motorosokat, vagy a célállomáson autósokat is, akik kíváncsiak ránk és szeretnének egy olyan közösség rendezvényén részt venni, ahol a tagság egyöntetűen és egy akarattal a nemzetben gondolkodik.
- Az egyesület készül a márciusi 15. ünnepségre?
- Természetesen ott leszünk, és jelenlétünkkel fejezzük ki nem tetszésünket, a jelenlegi kormány ellen. Az ezzel kapcsolatos felhívásunk, már több helyen megjelent és jelenik meg folyamatosan.
- Mi a véleményed a sajtószabadságról?
- Jogilag van, papíron létezik a sajtószabadság, de a gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy az írott és elektronikus médiafőnökök, és embereik nem az újságírói etikai kódex tükrében jelentetnek meg cikkeket, főleg politikai tartalmúakat, ezért hatalom orientáltak. Tehát szerintem a 1848-as ifjak vagy akár az 1956-sok nem ilyen sajtószabadságról álmodtak.
- Mit üzensz a nemzetben gondolkodó embereknek, és személy szerint miben látod a társadalmi felemelkedést ?
- Véleményem szerint a nemzetben gondolkodóknak és főleg a vezetőinknek végre fel kellene fogniuk, hogy tegyék félre a nézetkülönbségeiket és fogjanak össze a hazánk érdekében, hogy ezt a szoclib kormányt jó időre távolítsuk el a hatalomból demokratikus eszközökkel. A társadalmi felemelkedés ezek után már magától jön. Végül azt üzenem minden magyar honfitársamnak, hogy először hazafi legyen, és másodsorban zsidó, keresztény, mohamedán, liberális, kommunista vagy demokrata. Nem - pedig fordítva!!!

Tamás István közíró
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szimpatizánsokra, szociálliberális, világszemléletük, nemzetszeretetük, kisebbségérzését, névválasztáskor, figyelemreméltó, jelenlétünkkel, sajtószabadság, gondolkodóknak, egyesületünket, népszerűségnek, beállítottságú, megfogalmazást, honfitársamnak, bebizonyítani, választásával, felemelkedést, meglátogatjuk, személyiségek, hovatartozást, egyesületének, szervezetként, összetartásuk, visszavertünk, szélsőségesek, tiszteletbeli, programjaitok, természetesen, reprezentatív, vezetőinknek, szakítottunk, választókkal, demokratikus, elektronikus, gojmotorosok, egyre nagyobb, békés egymás, olyan jelenségnek, nemzeti hovatartozást, törvényesen bejegyzett, névválasztáskor szakítottunk, megszokott motoros, kirekesztők valójában, alapítói okiratban, szakrális helyeinket, motoros túrák, egyesületnek tagja, neves személyiség, kezdetektől fogva, közvélemény többsége, baloldali média, Beszélgetés Mészáros Imrével, Motorosok Egyesületének, Koltay Gergely, Nagy Feró, Tátrai Tibor, Lázár Vilmos, Dörner György, Heti Hetes, György Péter, Lázár Lovas-park, Tamás István,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Alvó cica  Sokkal bölcsebb a természet,  Búzaszentelés  Szép estét kedves látogatóimna...  Búzaszentelés  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Egyszerűen  802 esztendeje, 1222. április ...  Két tekintet van  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Egyszerűen  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  A keserű igazság  A keserű igazság  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Szent György nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Bella István: Zsoltár  A keserű igazság  Idézetek a barátságról  Az udvariasság alapja: önismer...  Ma  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Tehetségtelen gyerek nincs.  Ázzal aki csak szép  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Jó éjszakát  Alvó cica  Rögtön puha Mézes Krémes  Föld napja április 22  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A fák lelke  Mindenünk, amink van, amit sze...  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjt  Nehezen engedem  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Beney Zsuzsa  Paul David Tripp Április 25  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Föld napja április 22  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Maradék idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  A keserű igazság  Szent György nap  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Gaál Viktor gondolata  Különös!  Alakot vált...  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Naplemente 
Bejegyzés Címkék
egyre nagyobb, békés egymás, olyan jelenségnek, nemzeti hovatartozást, törvényesen bejegyzett, névválasztáskor szakítottunk, megszokott motoros, kirekesztők valójában, alapítói okiratban, szakrális helyeinket, motoros túrák, egyesületnek tagja, neves személyiség, kezdetektől fogva, közvélemény többsége, baloldali média, udvari bolondunk, fórumunkon próbálja, reprezentatív honlapotok, látogatók száma, olvasói táborunk, olvasók száma, motorozás nagyon, évben kétszer, vezetőséggel egyeztetve, vendég motorosokat, célállomáson autósokat, olyan közösség, tagság egyöntetűen, nemzetben gondolkodik, egyesület készül, jelenlegi kormány, ezzel kapcsolatos, újságírói etikai, 1848-as ifjak, nemzetben gondolkodó, társadalmi felemelkedést, nemzetben gondolkodóknak, vezetőinknek végre, hazánk érdekében, szoclib kormányt, hatalomból demokratikus, társadalmi felemelkedés, szimpatizánsokra, szociálliberális, világszemléletük, nemzetszeretetük, kisebbségérzését, névválasztáskor, figyelemreméltó, jelenlétünkkel, sajtószabadság, gondolkodóknak, egyesületünket, népszerűségnek, beállítottságú, megfogalmazást, honfitársamnak, bebizonyítani, választásával, felemelkedést, meglátogatjuk, személyiségek, hovatartozást, egyesületének, szervezetként, összetartásuk, visszavertünk, szélsőségesek, tiszteletbeli, programjaitok, természetesen, reprezentatív, vezetőinknek, szakítottunk, választókkal, demokratikus, elektronikus, gojmotorosok, tájékozódhat, célállomáson, rendszeresen, vezetőséggel, szervezetten, szervezetség, rendezvényén, támadásaikat, médiafőnökök, időközönként, tartalmúakat, egyesületnek, folyamatosan, tetszésünket, mindenképpen, egyesületünk, gyakorlatban, elsődlegesen, felemelkedés, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.